Dodeljene nagrade na izložbi “Pronalazaštvo – Beograd 2012.”

Bez autora
Jun 03 2012

U organizaciji Saveza pronalazača i autora tehničkih unapređenja Beograda, u Galeriji Centralnog doma Vojske Srbije, od 21. do 25. maja 2012. godine, održana je 32. međunarodna izložba pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna “Pronalazaštvo - Beograd 2012”; “Kup nacija mladih inovatora – Beograd 2012. – Korak po korak do kreativne inovacije”.Na izložbi je predstavljeno preko 100 radova iz različitih oblasti, iz 11 zemalja sveta. Poslednjeg dana izložbe autorima najboljih rešenja dodeljena su priznanja u vidu zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja sa likom Nikole Tesle.

Dodeljene nagrade na izložbi “Pronalazaštvo – Beograd 2012.”U organizaciji Saveza pronalazača i autora tehničkih unapređenja Beograda, u Galeriji Centralnog doma Vojske Srbije, od 21. do 25. maja 2012. godine, održana je 32. međunarodna izložba pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna “Pronalazaštvo - Beograd 2012”; “Kup nacija mladih inovatora – Beograd 2012. – Korak po korak do kreativne inovacije”.

Na izložbi je predstavljeno preko 100 radova iz različitih oblasti, iz 11 zemalja sveta. Poslednjeg dana izložbe autorima najboljih rešenja dodeljena su priznanja u vidu zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja sa likom Nikole Tesle.

“Grand prix”, za najbolje rešenje na izložbi dodeljen je kompaniji “Rotech EI” d.o.o. za “Procesorski postupak za merenje i analizu vibracija i uravnoteženja rotora strobe metodom i uređaj za izvođenje postupka”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik